Grafisch ontwerp

Jouw gehele huisstijl door één partij laten verzorgen. Dat is wel zo makkelijk. Wij ontwerpen onder andere: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, posters, banners, reclameborden, belettering / ontwerp voor op jouw bedrijfswagen en nog veel meer!

Mogelijkheden bespreken? »

Logo ontwerp

Het allereerste contact dat de klanten maken met jouw bedrijf is het logo. Een logo moet dus opvallend, aantrekkelijk en herkenbaar zijn. Hou er rekening mee dat het logo multi-inzetbaar moet zijn. Groot, klein, met een zwarte of juist met een witte achtergrond. 

Meer informatie »

 

Huisstijl ontwerp

Betrouwbaarheid. Dat is wat een goed huisstijl ontwerp moet uitstralen. We beginnen met het visitekaartje en vervolgen de weg met briefpapier en enveloppen. Er wordt hierbij goed gekeken naar de eigenschappen van het bedrijf en brengen deze goed tot uiting.

Meer informatie »

 

Drukwerk

Refresj zou geen alles-bij-1 partij zijn als we het drukwerk niet verzorgen voor onze klanten. Wij hebben een zorgvuldig uitgekozen netwerk van drukkerijen die alles kunnen bedrukken. Huisstijlen, banners, relatiegeschenken, verpakkingen, auto's, fietsen. Alles!

Meer informatie »

Grafisch ontwerp portfolio

Hieronder een selectie van de grafische ontwerpen die wij inmiddels succesvol ontwikkeld hebben.

Flavor's Den Haag
Villa Alwin
Wortelboer
MoVea

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »