Meer bezoekers? Online marketing!

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website? Dat is een vraag waar iedereen het antwoord op wil weten. Zoekmachine optimalisatie, social media, online adverteren of e-mailmarketing, allemaal dragen ze bij aan het verhogen van het aantal relevante bezoekers op jouw website.

Jouw wensen doornemen »

Hoger in Google

Goed gevonden worden op Google willen we allemaal. Hoe hoger je in Google staat, des te meer bezoekers er naar de website toegaan. Wat uiteindelijk voor meer verkopen/leads zorgt. Best belangrijk dus, maar hoe kunnen we dit bewerkstelligen?

Hoger in Google! »

 

Social media

Social media wordt steeds belangrijker in ons leven. Het is een feit, dat bijna iedereen die internet heeft, ook op een sociaal medium zit. Facebook, Twitter, Linkedin, elk medium heeft een andere aanpak. Hoe pluk je daar effectief de vruchten van?

Meer social media »

 

E-mailmarketing

E-mailmarketing gaat verder en dieper dan 'gewoon' een mail sturen. Je vergroot jouw kansen! Afhankelijk van de doelstelling kan je meer bezoekers, leads of verkopen realiseren. Daarnaast kan je met e-mailmarketing een band opbouwen met de ontvanger

Meer info »

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »