Hoger in Google

Goed gevonden worden op Google willen we allemaal. Hoe hoger je in Google staat, des te meer bezoekers er naar de website toegaan. Wat uiteindelijk voor meer verkopen en/of leads zorgt. Best belangrijk dus dat Google, maar hoe kunnen we dit bewerkstelligen? Wij hebben hiervoor een stappenplan bedacht.

Uw wensen doornemen »

Word jij al goed gevonden in Google?

Geen sprint, maar een marathon

De website optimaliseren voor zoekmachines is geen sprint. Het is mogelijk om in korte tijd op de eerste pagina te komen, maar als u er vervolgens weer niets aan doet zak je vanzelf weer in de ranking. Het is een marathon. Constant linkbuilden en optimaliseren. Alleen zo bereikt je het gewenste resultaat!

Geef jouw website een Google boost

Aan de hand van onze ervaring hebben wij een stappenplan op papier gezet wat ervoor moet zorgen dat u uw online doelstellingen haalt. De websites en webshops van Refresj zijn standaard al goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines, maar om het maximale eruit te halen moeten de volgende stappen gevolgd worden:

1. Zoekwoorden onderzoek

Waar wordt er door de bezoeker het meest naar gezocht?
En wat doet de concurrentie met deze zoekwoorden?
Is het handiger om lokaal te beginnen of toch ook nationaal?

2. Teksten schrijven/optimaliseren

Op de eerste plaats moeten de teksten goed en makkelijk te lezen zijn voor de bezoeker, maar deze teksten moeten ook geoptimaliseerd worden voor Google. Refresj heeft een partnerschap met meerdere tekstschrijvers die gericht zoekmachine geoptimaliseerde teksten kunnen schrijven.

3. Broncode optimaliseren

Heel belangrijk en makkelijk te realiseren. Doordat de broncode geoptimaliseerd wordt, is de grootte van de website in MB's minder. Zo word de website sneller geladen en zal Google de website hoger ranken.

4. Sitemap en linkbuilding

Een slimme structuur van de website moet ervoor zorgen dat alle pagina's elkaar versterken in Google. Door middel van relevante links van andere website kunnen we dit versterken. Dit onderdeel zorgt voor ongeveer 40% van uw ranking in de zoekmachines.

5. Rapportage

Elke maand krijg je een rapportage van de score per zoekwoord en de links die wij geplaatst hebben. 

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »