Social media

Tegenwoordig kent iedereen de term social media, of anders gezegd: Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube. Ook is het een feit, dat bijna iedereen die een internet aansluiting heeft, ook op een social media zit. Mensen liken, tweeten, netwerken en bekijken video's. Veel ondernemers weten dat ze 'iets' willen doen met social media marketing, maar hoe of wat weten ze vaak niet. Hoe kan je effectief gebruik maken van social media?

Jouw wensen doornemen »

Social media is het nieuwe verbinden

Jouw doelgroep bereiken met social media

Social media marketing geeft je de mogelijkheid om de interactie aan te gaan met je doelgroep. Nog altijd is mond-tot-mond reclame de beste marketing die er is. Om hiervan te profiteren, is een goed doordachte social media strategie van belang. De juiste campagnes en content op social media genereren ambassadeurs voor jouw onderneming.

Social media uitbesteden

Regelmatig wordt Refresj gevraagd om de social media kanalen over te nemen. Dit kan verschillende redenen hebben. De expertise is niet in huis, men heeft er de tijd niet voor, enz. Wel wil je professioneel over komen en ook meerder updates per dag plaatsen. Wij bieden je ondersteuning en onderhoud van jouw social media kanalen!

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »