Ons team

Bradley Camelia
Bradley Camelia Commercieel directeur

Bradley Camelia

Na 12 jaar Rabobank was het tijd voor iets anders. Gestart als financieel medewerker, geëindigd als private banker. Gelukkig maar, want sinds 2014 is Bradley verantwoordelijk voor alle commerciële zaken bij Refresj. Zoals hij zelf zegt: "Ik ben bij Refresj gekomen om (zakelijke) dromen werkelijkheid te maken. Zowel voor onze klanten, als voor mijzelf."

Naast Refresj zal je Bradley vaak zien hardlopen en pokeren, mits er Formule 1 op tv is.

Nitin Parri
Nitin Parri Creatief directeur

Nitin Parri

Creativiteit zat er al vroeg in bij Nitin. Al vond zijn moeder het kleuren op de muren toch wat minder leuk. Deze creativiteit werd voortgezet bij verschillende internet- en reclamebureau's. Met de kennis die hij heeft opgedaan heeft Nitin in 2010 Refresj opgericht en is hij verantwoordelijk voor alle creatieve aspecten.

In z'n vrije tijd trapt Nitin een balletje bij de lokale voetbalclub en kijkt hij graag naar Formule 1. 

TYPO3 Specialist
TYPO3 Specialist Typoscripter

TYPO3 Specialist

De performance en veiligheid van de website is heel belangrijk. Dat is 1 van de redenen waarom TYPO3 de laatste jaren zo groot is geworden. Het is gratis, heeft dus geen licentie kosten en het CMS is Open Source. TYPO3 maakt het makkelijk om jouw eigen website beheren. Lees meer »

SEO Specialist
SEO Specialist Ademt Google

SEO Specialist

Gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie in elke vorm. Goed gevonden worden op Google willen we allemaal. Hoe hoger je in Google staat, des te meer bezoekers er naar de website toegaan. Wat uiteindelijk voor meer verkopen en/of leads zorgt. Lees meer »

Social Media Specialist
Social Media Specialist Gelik(e)t op social media

Social Media Specialist

Social media heeft meer impact dan de meeste ondernemers denken. Veel ondernemers weten dat ze 'iets' willen doen met social media marketing, maar hoe of wat weten ze vaak niet. Hoe kan je effectief gebruik maken van social media? Lees meer »

Wordpress Specialist
Wordpress Specialist wp-guru

Wordpress Specialist

Wordpress is op dit moment het meest gebruikte CMS ter wereld. Dat heeft het te danken aan het simpele gebruik. Daarnaast is het een open source software waar dagelijks duizenden developers over de hele wereld bezig zijn om de software beter te maken. Lees meer »

Online Advertentie Specialist
Online Advertentie Specialist Gerichte schreeuwer

Online Advertentie Specialist

Adverteren via Google Adwords en social media levert snel relevante bezoekers op. In vergelijking met traditioneel adverteren in een blad, op tv/radio of door middel van buitenreclame is de kostprijs per bezoeker vaak ook veel lager. Lees meer »

Webdesign Specialist
Webdesign Specialist Kleuren smijter

Webdesign Specialist

Voor jou als ondernemer is het belangrijker dan ooit dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is. Alles moet duidelijk aanwezig zijn, maar op zo'n manier dat het mooi en toegankelijk is. Als de website logisch is ingedeeld, voelt een bezoeker zich begrepen. Lees meer »

Fotografie Specialist
Fotografie Specialist Plaatjes schieter

Fotografie Specialist

Foto's maken de website zeggen wij altijd. Het belang van goede foto's op een website is heel belangrijk. Een goed beeld van jouw bedrijf creëren is belangrijk voor het gevoel wat een bezoeker bij jou krijgt. Voor elke stijl en/of opdracht hebben wij de ideale fotograven beschikbaar.

Video/Animatie Specialist
Video/Animatie Specialist Beeldhouwer

Video/Animatie Specialist

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Over het ontstaan, wat je doet en waarom je daar goed in bent. Dit verhaal moet binnenkomen. Wij gaan altijd op zoek naar de verrassende elementen van jouw organisatie, zodat de bedrijfsfilm nooit saai kan zijn.

Grafisch Specialist
Grafisch Specialist Digitale schilder

Grafisch Specialist

Een grafische visuele invulling aan uw reclame uitingen. Wij ontwerpen onder andere: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, posters, banners, reclameborden, belettering / ontwerp voor op jouw bedrijfswagen en nog veel meer! Lees meer »

Alleskunnende Specialist
Alleskunnende Specialist Manusje-van-alles

Alleskunnende Specialist

Een alleskunner en allesdoener. Niets is te gek, niets is te groot en niets is te klein. Refresj is zo groot als dat jij zou willen. Wij hebben op dit moment 30 specialisten in ons netwerk die we regelmatig inzetten voor projecten. Zo hebben we een groot aanbod en altijd de beste specialist op de beste plek.

"Refresj is zo groot als je wilt. Ons grote specialisten netwerk wordt ingezet waar het nodig is."

- Bradley Camelia

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »