Benadering

Het maken van een website vereist elke keer een andere aanpak. Sommige punten zijn bij ons gelukkig wel standaard. Wij denken kritisch en out-of-the-box met je mee, er zijn korte lijnen en we hebben een optimale bereikbaarheid. Een enthousiast team van specialisten begeleiden het volledige traject vanaf de start tot na de finish.

Jouw wensen doornemen »

Onze benadering werkt als volgt

1. Mogelijkheden

Na ons eerste gesprek gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en welke mogelijkheden het beste bij jouw onderneming of idee passen. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij het uitgangspunt. Bijvoorbeeld: Hoe kunnen we jouw bezoekers in zo min mogelijk stappen op de gewenste pagina krijgen?

2. Webdesign

Het webdesign speelt hierbij een grote rol. Alles moet duidelijk aanwezig zijn, maar op zo'n manier dat het mooi en toegankelijk is. Wij onderscheiden ons door het webdesign zo te maken dat jouw bezoeker altijd vindt wat hij zoekt. Lees meer »

3. Website realisatie

Als je het webdesign goedgekeurd hebt, gaan we het design omzetten naar een dynamische website. Wij maken gebruik van het krachtige en veilige TYPO3 CMS of het meest gebruikte Wordpress. Dit betekent dat je de teksten en sommige andere elementen in de website zelf kunt aanpassen. Lees meer »

4. Eindfase

Als je akkoord bent gegaan met het eindresultaat gaan we de website live zetten. Jouw website wordt op onze server gezet. Je hoeft dan nergens meer naar om te kijken. Alles staat bij 1 partij. Je krijgt van ons ook nog een kleine training hoe je zelf jouw content kunt aanpassen.

5. Optimalisatie

De website is online. Nu gaat het pas echt beginnen. Wij blijven je ondersteunen met de website en online activiteiten. Zo kan je gebruik maken van de web statistieken en zijn wij altijd bereikbaar als je hulp nodig hebt. Onze Online Marketing diensten kan je gebruiken om de website nog rendabeler te maken. Lees meer »

Website portfolio

Hieronder een selectie van de 100+ websites die wij inmiddels succesvol ontwikkeld hebben.

MoVea
Flavor's Den Haag
Build2Live
MAEK Advies

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »