Webdesign

Gebruiksvriendelijkheid is het uitgangspunt. Alles moet duidelijk aanwezig zijn, maar op zo'n manier dat het mooi en toegankelijk is. Als de website logisch is ingedeeld, voelt een bezoeker zich begrepen. Wij onderscheiden ons door het webdesign zo te maken dat de bezoeker altijd vindt wat hij zoekt. Op een mobiel, tablet en desktop!

Jouw wensen doornemen »

Ruim 80% van de Nederlanders heeft een smartphone of tablet!

Responsive webdesign

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van mobiel internet en dit is nog steeds een stijgende lijn. In 2010 had 22% van de Nederlanders een tablet of smartphone. Nu is dat aantal gegroeid naar ruim 80% en dat aantal groeit nog steeds. Voor jou als ondernemer is het belangrijker dan ooit dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is!

Call-to-action

Ook is het van belang dat je site bijdraagt aan je business. Daar gaat het uiteindelijk om. De bezoeker moet regelmatig aangezet worden tot actie. Wat wil je bereiken met de website? Wat spreekt jouw doelgroep aan? De antwoorden op deze vragen dragen bij aan de juiste call-to-actions voor de website.

Fotografie

De foto's en afbeeldingen maken de website af, maar kunnen ook een doorn in het oog zijn. Wij werken met professionele fotografen die jouw dienst of product perfect in beeld kunnen brengen. Eerst kijken we welke fotograaf het beste bij je past en vervolgens gaan we met jou en de fotograaf aan de slag om het beste beeld te creëren.

Website portfolio

Hieronder een selectie van de 100+ websites die wij inmiddels succesvol ontwikkeld hebben.

MoVea
IVAIO
Build2Live
Universiteit Utrecht - Birgit Meyer

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »