Webshop

Een prachtige shop maken voor jouw bezoekers, dat is ons doel! De ervaring van een bezoeker in de webshop bepaalt of een bezoeker direct en in de toekomst producten bij je kopen. Wij werken met Magento, WooCommerce en Multishop. Welk platvorm je nodig hebt ligt voornamelijk aan hetgeen wat je wilt bereiken en het budget. Elk platform heeft zijn voor- en nadelen.

Jouw wensen doornemen »

Een webshop moet verkopen!

Logische indeling

Het is heel belangrijk hoe de producten weergegeven worden en in welke categorie. Categorisering is 1 van de belangrijkste punten in een webshop. We besteden ook veel aandacht aan het afrekenproces, zodat het voor de bezoeker een prettige ervaring is om de webshop te bezoeken. Dit soort punten zijn ook heel belangrijk voor zoekmachines zoals Google.

Responsive webshop

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van mobiel internet en dit is nog steeds een stijgende lijn. In 2010 had 22% van de Nederlanders een tablet of smartphone. Nu is dat aantal gegroeid naar ruim 80% en dat aantal groeit nog steeds. Voor jou als ondernemer is het belangrijker dan ooit dat de webshop op alle apparaten goed zichtbaar is!

Open source

De performance en veiligheid van de webshop is heel belangrijk. Daarom maakt Refresj gebruik van de platformen Magento, WooCommerce en Multishop. Open source software waar dagelijks duizenden developers over de hele wereld bezig zijn om de software beter te maken. Voordeel: het is gratis en heeft dus geen licentie kosten. 

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »