Waarom Refresj?

Refresj krijgt als internetbureau van al onze klanten het volledige vertrouwen. Maar waarom? Er zijn genoeg internetbureau's en reclamebureau's om uit te kiezen. Waarmee maken wij het verschil? Wat maakt Refresj zo bijzonder en waarom hebben onze klanten Refresj gekozen? Op alle online vragen hebben we een antwoord en op deze dus ook!

Uw wensen doornemen »

Alles-bij-1 internetbureau

We bieden je een totaaloplossing aan. Niet alleen websites en webshops, maar ook online marketing, huisstijl creatie, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, online adverteren, e-mailmarketing, logo ontwerp en nog veel meer. Eén partij voor alle online/grafische diensten.

Wij denken in oplossingen

Refresj wil weten waar jij met jouw bedrijf naar toe wilt. Zo willen wij met je meedenken hoe je het beste resultaat uit het project kunt halen. Wij denken daarbij in oplossingen en vooral zoveel mogelijk "out-of-the-box". Het voordeel daarvan is dat het al opgelost is, voordat het überhaupt een probleem wordt. 

Professioneel en gezellig

De samenwerking met een internetbureau moet een geweldig resultaat opleveren. Naast een professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat het plezierig en gezellig is om met Refresj samen te werken. Plezier hebben in het werk wat we doen en dat samen met onze klanten levert de beste resultaten op!

Jouw voordelen als klant

  • Altijd garantie op technische fouten.
  • Onze realisaties zijn future proof, doordat wij werken met het Open Source systemen.
  • Toegang tot Mijn Refresj, waar u handleidingen, tips en trucs kunt vinden om zo optimaal het internet te benutten.

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »