Website laten maken

Een professionele website laten maken is tegenwoordig een must en moet je verder helpen met de doelstellingen van jouw onderneming. Het uitgangspunt moet zijn: meer conversie, of het nu een verkoop is of een lead. Met een professionele website en de juiste kanalen benader je de juiste doelgroep. Een website laten maken doe je bij Refresj!

Jouw wensen doornemen »

Universiteit Utrecht Trigion HagaZiekenhuis Royal Brinkman Gemeente Den Haag Meer klanten »

Investeer in resultaat

Een goede website of online marketing campagne verdient zichzelf meer dan terug!

+75% omzeten volledig online!

206.303 bezoekenop 1 dag!

+55% bezoekenmet de nieuwe website.

82% via Googleen andere zoekmachines.

Alles-bij-1 internetbureau

We bieden je een totaaloplossing aan. Niet alleen websites en webshops, maar ook online marketing, huisstijl creatie, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, online adverteren, e-mailmarketing, logo ontwerp en nog veel meer. Één internetbureau voor alle online/grafische diensten.

Wij denken in oplossingen

Refresj wil als internetbureau weten waar jij met jouw bedrijf naar toe wilt. Zo willen wij met je meedenken hoe je het beste resultaat uit het project kunt halen. Wij denken daarbij in oplossingen en vooral zoveel mogelijk "out-of-the-box". Het voordeel daarvan is dat het al opgelost is, voordat het überhaupt een probleem wordt. 

Responsive webdesign

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van mobiel internet en dit is nog steeds een stijgende lijn. In 2010 had 22% van de Nederlanders een tablet of smartphone. Nu is dat aantal gegroeid naar ruim 80% en dat aantal groeit nog steeds. Voor jou als ondernemer is het belangrijker dan ooit dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is!

Meer informatie? Bel Bradley!

Een dringende vraag of wil je gewoon ouderwets brainstormen?

Jouw wensen bespreken?

Ontdek de mogelijkheden die Refresj jou kan bieden!

Maak een afspraak »